Egyéni, moduláris webinar

Ha szeretnéd magadénak tudni az agilis működés jogi támogatásának lépéseit és szerződéses kereteit, de eddig nem volt időd megtanulni, egyéni képzést biztosítunk neked.

 

Beszélgetés és felmérés után elkészítjük neked azt a módszertani problématérképet, ami alapján fel tudod mérni mihez mikor és hogyan érdemes hozzákezdeni. Miután meghallgatunk, segítünk kiválasztani azokat a témákat, amik a problémádra közvetlenül válaszolnak. Ezeket oktatjuk és alkalmazzuk veled erős fókusszal. Mindig akkor, amikor épp van egy szusszanásnyi időd.

SEGÍTÜNK

Akkor és csak abban fogunk felkészíteni, amire és amikor arra a legnagyobb szükséged van. Felmérjük veled, hogy az Agile, a Lean és a Scrum milyen elemei és hogyan tudnak lendíteni a működéseteken. Ehhez átadjuk a megfelelő szerződéses keretrendszert, majd segítünk bevezetni a projekteden, vagy akár az egész cégedben. Miután te is, és a csapatod is biztonsággal értitek a rendszert, rátok szabva, kulcsrakészen adjuk át a működéshez szükséges dokumentumokat is.

Amit együtt megcsinálunk, később már tudni fogod nélkülünk is.

AMIT KÍNÁLUNK

Tudásunk és tapasztalatunk legjava mellett, hogy neked már csak a megoldásokat kelljen másolni, maximális alkalmazkodást garantálunk, csak akkor fogunk dolgozni, amikor tényleg tudsz rá időt szakítani.

A szakmai hitelünket arra tesszük fel, hogy felkészítjük rendszered a változásra és minőségbiztosított, kulcsrakész, szakmai anyagot adunk át a te és jogászaid kezedbe, amit később nélkülünk is biztonsággal tudtok alkalmazni.

Ár: bruttó 230 000 Ft / nap
Időpont: megegyezés szerint

Így működik

Nincs idő tranzícióra vagy hosszabb képzésre, csak az eredmények kellenek.

1.

Közösen megnézzük, hogy kihívásaidra a tematikánkból mely elemek mire adnak választ

2.

Amikor valamelyik kihívás közeledik, szólj nekünk és jövünk

3.

Felkészítünk téged, vagy kijelölt kollégáid az aktuálisan szükséges Agile Contracting módszertani elemből

4.

Közösen megküzdünk az akadályokkal

+1

Támogatunk, hogy ezt a lépést innentől bármikor meg tudd ismételni nélkülünk is

Itt tudsz jelentkezni

"Addig leszünk veled a terepen, amíg simán megy nélkülünk is."