Kihelyezett tanácsadás cégeknek

Sok ügyfelünk életét keseríti meg a termék- és szoftverfejlesztéseik jogi környezete. Mindemellett nagyon kevés valódi agilis és lean tudással, tapasztalattal rendelkező termékfelelős és jogász van a piacon, aki ezt önerőből meg tudná oldani és még ennél is kevesebb ül bent cégeknél és a jogi osztályokon.

Ez a helyzet nem a szereplők hibájából fakad. A rendszer öröklődő problémái okozzák a nehézségeket. A jó hír, hogy ezek viszont megoldhatóak. A rossz hír, hogy bizony sok vele a munka.

 

Azért hoztuk létre a cégeknek szóló, kihelyezett Agile Contracting képzésünket, ahol a ti embereiteket és környezeteteket készítjük fel. Helyzetre és személyre szabottan, lépésről-lépésre.

AMIT KÍNÁLUNK

Helyzetfelmérés után csapataitok mellett edzünk, elméleti képzést és folyamatos mentorálást adunk. Alkalmazkodunk. A képzés végére nemcsak a jogászaitokat készítjük fel a folyamatos értékszállítás támogatására, de velük együtt az egész céges környezetetek is. Alapozó képzésünk 14 alkalmas, mert nem hiszünk a kétnapos gyorstalpalókban. Ezen felül addig dolgozunk Veletek a terepen, amíg önállóan és stablian tudjátok ismételni a lépéseket, fejleszteni a módszertant. Természetesen minden fejlesztési elemet megvitathattok velünk, és segítünk az implementálásában is.

A szakmai hitelünket arra tesszük fel, hogy felkészítjük a rendszereid a változásra és minőségbiztosított, kulcsrakész, szakmai anyagot adunk a te és jogászaid kezébe.

Ár: bruttó 460 000 Ft / nap
Időpont: megegyezés szerint

Így működik

1.

felmérés, alapozás

2.

példa projekt kiválasztása és implementáció

3.

szerződésminták és sablonok elkészítése

4.

ti jöttök, mi segítünk

+1

annyiszor ismételhetjük, ahányszor szükségetek van rá

Itt tudsz jelentkezni

"Addig leszünk veled a terepen, amíg simán megy nélkülünk is."